Eläkeläisjäsenyys

Eläkkeelle siirtyvä jäsen on tervetullut jatkamaan liiton osaston eläkeläisjäsenenä.  Eläkeläisjäsenillä ei ole päätösvaltaa osaston kokouksissa, mutta he voivat käyttää tiettyjä liiton palveluita maksamalla kannatusjäsenmaksun.

Eläkeläisjäsenen osasto määräytyy sen mukaan, mihin osastoon jäsen on kuulunut siirtyessään eläkkeelle. Eläkeläisjäsen voi vaihtaa osastoa ainoastaan, jos hänen osastonsa toiminta lakkautetaan.

Yhteystiedot muuttuvat

Kaikki yhteystiedot kannattaa pitää ajan tasalla liiton jäsenrekisterissä. Oikeat yhteystiedot takaavat sen, että saat liiton julkaisut ja muut jäsenpostit viipymättä tietoosi.

Osoitteenmuutokset päivittyvät RAU:n jäsenrekisteriin suoraan postista. Sähköpostiosoitteiden ja puhelinnumeroiden muutokset jäsenet joutuvat tekemään itse.

Yhteistietoja voi helposti muuttaa helposti extranetissä tai lähettämällä uudet tiedot osoitteeseen rau@raury.fi.

Eläkeläisjäsenten palvelut

RAU:n tarjoaa eläkeläisjäsenmaksun maksaneille kannatusjäsenilleen seuraavat palvelut

Liitto tilittää osan eläkeläisen kannatusjäsenmaksusta osastolle, jonka jäsen eläkeläinen on. Osastot päättävät siitä, mitä palveluja he tarjoavat eläkeläisjäsenille.

Eläkeläisten kannatusmaksu

RAU:n vuoden 2019 eläkeläisten jäsenmaksu on 60 euroa koko vuodelta ja 1.7.2019 jälkeen eläkkeelle siirtyviltä jäseniltä 30 euroa. Maksu laskutetaan tammikuussa 2019. Laskun voi saada paperilaskuna tai e-laskuna suoraan verkkopankkiin.

Eläkeläisten jäsenmaksun suuruuden, osastolle tilitettävän osuuden ja eläkeläisen jäsenmaksun sisältämät palvelut päättää edustajiston kokous kutakin tilivuotta varten erikseen. Eläkeläisten jäsenmaksun perintätavasta päättää liiton hallitus.

Jäsenkortti

Myös eläkeläisjäsenet saavat RAU:n jäsenkortin. Kortti toimii matkavakuutuskorttina, joten pidäthän sen mukanasi reissussa. Mobiilisovelluksessa käytössä on myös sähköinen jäsenkortti.