Eckerö Line

Eckerö Line tarjoaa SAK:laisten liittojen jäsenille päiväristeilyt ja reittimatkat Tallinnaan 1.1.2018-28.2.2019 seuraavin alennuksin:

• 10-15 %:n alennus normaalihintaisista matkalipuista (koskee SAK:laisia jäseniä ja samalla varauksella mukana olevia matkustajia) Varaukset: www.eckeroline.fi/sak

• 15 %:n alennus päivän ryhmähinnoista (vähintään 10 henkilöä)

Varauksen yhteydessä on mainittava tuotekoodi JARJ17 tai Rautatiealan Unionin oma: U-2135. Eckerö Linen verkkokaupassa koodi lisätään sille varattuun kenttään.

Varaukset voi tehdä Eckerö Linen omista myyntipisteistä, puhelinpalvelusta ja verkkokaupasta www.eckeroline.fi/sak. Alennuksia ei voida myöntää jälkikäteen eikä niitä voi yhdistää muihin alennuksiin tai tuotepaketteihin. Voimassa oleva jäsenkortti on esitettävä lippuja lunastettaessa.

Yksittäisvaraukset voi tehdä osoitteessa ja puhelimitse numerossa 06000 4300 (1,75 e/vastattu puhelu+pvm) tai  www.eckeroline.fi/sak
Ryhmävaraukset voi tehdä puhelimitse numerossa (09) 228 8540 tai sähköpostitse osoitteeseen ryhmat@eckeroline.fi.

Aikataulut sekä muutos- ja peruutusehdot löytyvät osoitteesta www.eckeroline.fi. Matkamyymälä on lähtöselvityksen yhteydessä Länsiterminaalissa.