Eckerö Line: -20 % risteily- ja reittimatkoista

Eckerö Line tarjoaa SAK:laisten liittojen jäsenille päiväristeilyt ja reittimatkat Tallinnaan 1.1.2018-28.2.2019 seuraavin alennuksin:

  • 20 % alennus risteily- ja reittimatkojen päivittäisistä verkkokauppahinnoista. Poikkeuksena kesäsesonki 1.7.-11.8.2019, jolloin alennus on -10 %.Varaukset: www.eckeroline.fi/sak. Varauksen yhteydessä on mainittava tuotekoodi JARJ19.  Voimassa oleva jäsen- / henkilökortti on varauduttava esittämään pyydettäessä lippujen lunastuksen yhteydessä.
  • Alennuksia kokous- ja ryhmämatkoista (väh. 10 henkeä). Katso lisätietoa www.eckeroline.fi/sak  Kokous- ja ryhmämatkavaraukset voi tehdä Eckerö Linen omista myyntipisteistä, puhelinpalvelusta (09) 228 8540, sähköpostitse sähköpostitse osoitteeseen ryhmat@eckeroline.fi tai verkkokaupasta www.eckeroline.fi/sak. Kokouspakettien alennus edellyttää sopimustunnuksen U-211. Alennuksia ei voida myöntää jälkikäteen eikä niitä voi yhdistää muihin alennuksiin tai tuotepaketteihin. Voimassa oleva jäsenkortti on esitettävä lippuja lunastettaessa.

Etuhinnat koskevat SAK:n jäsenyhdistyksiä, ammattiosastoja, niiden henkilöjäseniä sekä toimistojen henkilökuntaa että muita samalla varausnumerolla matkustavia. Näin ollen myös RAU:n jäseniä ja eläkeläisjäseniä.

Alennuksia ei voida myöntää jälkikäteen eikä niitä voi yhdistää muihin alennuksiin tai tuotepaketteihin. Edut voimassa vuoden 2019 loppuun saakka.

Aikataulut sekä muutos- ja peruutusehdot löytyvät osoitteesta www.eckeroline.fi. Matkamyymälä on lähtöselvityksen yhteydessä Länsiterminaalissa.