Lomapaikat

Liitolla on jäsenistölleen tarjottavana lomaviikkoja viidessä eri lomapaikassa: Himoksella, Saariselällä, Ylläksellä, Kylmälahdessa Pielavedellä ja Vesamalla Savonlinnassa.

Alla olevista linkeistä näet vastaukset lomapaikkoihin liittyviin yleisimpiin kysymyksiin:

Mistä löydän vapaaksi jääneet viikot?

Kussakin haussa vapaaksi jääneet viikot näet aina Ajankohtaista -palstalta. Palstaa päivitetään aina kun viikkoja vapautuu tai kun niitä varataan. Arvonnan jälkeen vapaaksi jääneet viikot varataan aina sähköpostilla tai soittamalla liiton toimistoon p. 09 5760 3700 tai sposti: rau@raury.fi.

Ketkä voivat käyttää lomapaikkoja?

Huoneistoja ovat oikeutetut käyttämään kaikki RAU:n työssä olevat ja eläkeläisjäsenet perheineen. Koulujen lomaviikoilla, jouluna ja pääsiäisenä huoneistot ovat ainoastaan työssä olevien varattavissa.

Milloin lomapaikkoja tulee hakea?

Lomapaikkojen hauista tiedotetaan liiton lehdessä ja verkkosivuilla kausi kerrallaan. Periaatteena on, että Himokselle, Saariselälle ja Ylläkselle haetaan kolme kertaa vuodessa.

  • Kesäkauden 4.5.-1.9. hakuaika päättyy 31.3.2020.
  • Syyskauden 31.8.-22.12. hakuaika päättyy - ilmoitetaan myöhemmin

Miten voin hakea?

Himoksen, Saariselän ja Ylläksen lomaviikkoja haetaan sähköisesti. Lomapaikkahakemus sijaitsee liiton sähköisessä ja salasanalla suojatussa verkkoasioinnissa. Lisätietoa hakemisesta

Mistä löydän tietoa lomapaikoista?

Tietoa HimoksenSaariselän, Ylläksen, Kylmälahden ja Vesaman lomapaikoista löydät näistä linkeistä. Lisäksi Himoksen, Saariselän ja Ylläksen tarkemmat huoneistotiedot ovat jäsenten extranetissä. Lomapaikkojen hinnat löydät omalta alasivultaan.