Lomapaikat

Liitolla on jäsenistölleen tarjottavana lomaviikkoja viidessä eri lomapaikassa; Himoksella, Saariselällä, Ylläksellä, Kylmälahdessa Pielavedellä ja Vesamalla Savonlinnassa.

Alla olevista linkeistä näet vastaukset lomapaikkoihin liittyviin yleisimpiin kysymyksiin:

Mistä löydän vapaaksi jääneet viikot?

Kussakin haussa vapaaksi jääneet viikot näet aina Ajankohtaista -palstalta. Palstaa päivitetään aina kun viikkoja vapautuu tai kun niitä varataan. Arvonnan jälkeen vapaaksi jääneet viikot varataan aina sähköpostilla tai soittamalla liiton toimistoon Anne-Maarit Vallille, sposti: rau@raury.fi tai p. 09 5760 3704.

Ketkä voivat käyttää lomapaikkoja?

Huoneistoja ovat oikeutetut käyttämään kaikki RAU:n työssä olevat ja eläkeläisjäsenet perheineen. Koulujen lomaviikoilla, jouluna ja pääsiäisenä huoneistot ovat ainoastaan työssä olevien varattavissa.

Milloin lomapaikkoja tulee hakea?

Lomapaikkojen hauista tiedotetaan liiton lehdessä ja verkkosivuilla kausi kerrallaan. Periaatteena on, että Himokselle, Saariselälle ja Ylläkselle haetaan kolme kertaa vuodessa.

  • Talvikauden 21.12.2019-3.5.2020 hakuaika päättyy 4.11.2019
  • Kesäkauden 4.5.-1.9. hakuaika päättyy 18.3.2019
  • Syyskauden 31.8.-22.12. hakuaika päättyy 24.6.2019

Miten voin hakea?

Himoksen, Saariselän ja Ylläksen lomaviikkoja haetaan sähköisesti. Lomapaikkahakemus sijaitsee liiton sähköisessä ja salasanalla suojatussa verkkoasioinnissa. Lisätietoa hakemisesta

Mistä löydän tietoa lomapaikoista?

Tietoa Himoksen,Saariselän, Ylläksen, Kylmälahden ja Vesaman lomapaikoista löydät näistä linkeistä. Lisäksi Himoksen, Saariselän ja Ylläksen tarkemmat huoneistotiedot ovat jäsenten extranetissä. Lomapaikkojen hinnat löydät omalta alasivultaan.