Huoneistokuvaus

Himoksen Juhlahovi on paritalo, jonka B-huoneisto on RAUn jäsenten käytössä. Huoneisto on kooltaan 80 m2 ja makuutiloja on 6:lle (2+2+2) ja pikkulapselle alle 2 v. matkasänky. Huoneistossa on maalämpö, sauna, varaava takka, pyykin- ja astianpesukoneet, pyykinkuivauskaappi, tv-viihdejärjestelmä, langaton laajakaista 4 G, normaalit keittiökoneet, kaasugrilli ja ruokailu- ja ruuanlaittovälineet. Vuodevaatteet ja kylpypyyhkeet sisältyvät viikkovuokraan. 

Asukkaat siivoavat huoneiston itse (kts. asukaskansio mökissä). Huoneisto tulee siivota huolellisesti, jotta seuraavan asukkaan on mukava aloittaa loma. Asukkaat voivat tilata siivouksen omaan laskuunsa Himos Centeristä.

Vuokra-aika on seitsemän vuorokautta maanantaista klo 14 sunnuntaihin klo 24. Huoneistossa lemmikkieläinten pito on ehdottomasti kielletty. Lomailijoiden käytössä talvella on kaksi huoneistokohtaista kausilaskettelulippua (laskettelukausi joulukuu-huhtikuu).

Tarkemmat huoneistotiedot TÄÄLTÄ.

Himos Golf

Golfkaudella kesällä 2020 huoneistovuokraan ei sisälly vapaita pelioikeuksia, vaan käyttäjille hyvitetään toteutuneiden kulujen mukaan 100 eur.