Huoneistokuvaus

Himoksen Juhlahovi on paritalo, jonka B-huoneisto on Veturimiesten liiton jäsenten käytössä. Huoneisto on kooltaan 80 m2 ja makuutiloja on 6:lle (2+2+2) ja pikkulapselle alle 2 v. matkasänky. Huoneistossa on maalämpö, sauna, varaava takka, pyykin- ja astianpesukoneet, pyykinkuivauskaappi, tv-viihdejärjestelmä, langaton laajakaista 4 G, normaalit keittiökoneet, kaasugrilli ja ruokailu- ja ruuanlaittovälineet. Vuodevaatteet ja kylpypyyhkeet sisältyvät viikkovuokraan. 

Asukkaat siivoavat huoneiston itse (kts. asukaskansio mökissä). Huoneisto tulee siivota huolellisesti, jotta seuraavan asukkaan on mukava aloittaa loma. Asukkaat voivat tilata siivouksen omaan laskuunsa Himos Centeristä.

Vuokra-aika on seitsemän vuorokautta maanantaista klo 14 sunnuntaihin klo 24. Huoneistossa lemmikkieläinten pito on ehdottomasti kielletty. Lomailijoiden käytössä talvella on kaksi huoneistokohtaista kausilaskettelulippua (laskettelukausi joulukuu-huhtikuu). Golfkaudella huoneistovuokraan sisältyy kaksi pelioikeutta.

Tarkemmat huoneistotiedot extranetissä [linkki päivittyy]

Himos Golf

Juhlahovissa majoittuvalla on Yrityspelioikeus (2 pelioikeutta, ei henkilökohtainan) Himos Golfiin www.himosresort.fi/fi/golf/himos-golf/. Asukas maksaa itse toimistomaksun 5 €/pelikerta ja saman ryhmän muut pelaajat green fee 30 €/40 €.